Kanel och Kanin och alla känslorna
Kanel och Kanin är bästa vänner. Så goda vänner att när Kanin skadar sin tå säger Kanel: ”Va konstigt, fastän du slog dej, så gör det ändå ont i mej”.

Beatrix värld: En föreställning fylld av dans och musik inspirerad av Beatrix Potters bildvärld.
Boj & den arge: Boj har en hemlighet. Inuti pappa finns en trappa och längst ner på botten bor Den Arge. Varje dag hoppas Boj att det ska bli en bra dag – att Den Arge ska hålla sig borta. Om han visar sig så blir allt jobbigt och Boj måste gömma sig.
Dollans dagis: Dollan ska gå till dagis. Det har kungen sagt. På dagis finns Knutte och Raffe. Kan man verkligen leka alla tre? En bedårande småbarnsbok om kärlek, svartsjuka och saftkalas, som 2007 klev upp på dockteaterscenen för de allra minsta.
Krasch: Dockteatern Tittut tar klivet ut och gör en familjeföreställning direkt för parker & torg.
Min nattresa: Jag trodde jag var en pojke. Det sa dom när dom väntade. Det kommer en liten pojke, sa dom. Det är en liten pojke därinne. Adam.
Nasse musikalen: Nasse är ute och går på vägen. Egentligen letar han efter hallon. Men istället hittar han något han aldrig sett förut!!
Nu är vi gorillor låssas vi: En berättelse fylld av syskonkärlek, spänning, leklust och den finurliga humorn som är Barbro Lindgrens signum.
Pimpa – den lilla hunden med röda prickar: PIMPA ger sig ut på resor, pratar med allt och alla och lär sig ständigt nya saker. Varje resa är ett äventyr och att komma hem är skönt!
Under hatten: En dansföreställning med dockor har länge varit en dröm. En annan dröm var att anordna en pianokonsert för de minsta barnen. Det blev en kombination! Under hatten är en föreställning där pianot är navet allt kretsar runt.
Vem ska trösta Knyttet?: En älskad bilderboksklassiker om det ensamma lilla knyttet som möter homsor, en mumrik, hemuler och filifjonkor. Han längtar efter en vän men är för blyg för att ge sig tillkänna. Så en dag får han syn på en flaskpost.