Här har vi samlat vanligt förekommande frågor:

Boka biljett
Du bokar enklast biljetterna här på vår hemsida. Du bokar biljetter för alla i sällskapet. (Tex, bebisar går inte gratis på Babysalong. Går du med din bebis, boka en biljett för dig och en biljett för din bebis)

Biljetter & Betalning
Du betalar dina biljetter när du kommer till teaterns kassa. Vi tar kort eller swish. Ingen kontant betalning.

Teaterns kassa öppnar på helgerna 1 timme innan föreställningen börjar och 30 minuter innan på vardagar.
På helgen har vi denna termin inget kafé i foajén.

Faktura
Förskolor (grupper) kan betala med faktura då beloppet överstiger 300 kr.
Väljer du faktura via mail utgår ingen fakturaavgift. Vid utebliven betalning debiteras påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta.

Avbokning
Om du får förhinder vänligen meddela oss per e- mail. Enklast svarar du på bokningsbekräftelsen. Skriv avbokning i ämnesraden.

Rabatter
Förskola & skola: Tittut ger fri entre till en vuxen per fem barn.
Kulanpremien i Stockholms stad: Kulanpremien är en subvention om 50 kr per barn och tillfälle. Den ges till barn i Stockholms stads förskolor och skolor och ska bokas före kulturaktiviteten på www.kulan.stockholm.se. Deras support nås på 08-508 322 72 eller kulan@stockholm.se

Syskonfredagar (OBS! Under höstterminen 2020 erbjuder vi INGA syskonfredagar).
Vissa fredagar kl. 9:15 kan barn som inte har åldern inne följa med sitt äldre syskon på föreställningen. Dessa föreställningar är markerade i spelplanen med ett litet barnansikte. Övriga föreställningar är vi noga med att den nedre åldersgränsen respekteras så att alla barn i vår publik får en så bra upplevelse som möjligt. Principen är samma biljettpris oavsett ålder. Undantag: barn som är 0-6 månader går gratis på syskonfredagar. Barn 7-12 månader har 50 % rabatt på syskonfredagar. Gäller inte entré till Babysalongerna.

Presentbiljetter
Vi säljer presentbiljetter som du kan köpa i vår biljettkassa eller beställa på info@dockteaterntittut.se. Presentbiljetterna gäller till Tittuts egna föreställningar. Ej gästspel.

Medlemskap
Om du är intresserad av dockteater och vill stödja vår verksamhet kan du bli medlem i den ideella föreningen Dockteatern Tittut. Som medlem får du inbjudan till våra premiärer och seminarier går för halva priset på våra föreställningar. Medlemsrabatten gäller inte de gästföreställningar som spelas på Tittut, då betalar alla ordinarie biljettpris.
Medlemskapet är personligt och du ansöker genom att skicka in dina uppgifter till info@dockteaterntittut.se eller i kassan på Tittut.