Sök
Stäng denna sökruta.

Docktetarn tittut in english

Sök
Stäng denna sökruta.

Docktetarn tittut in english

Nyheter

FAQ

Här har vi samlat vanligt förekommande frågor:

Om du får förhinder vänligen meddela oss per e- mail. Enklast svarar du på bokningsbekräftelsen. Skriv avbokning i ämnesraden.

Vi upplåter ej våra lokaler till barnkalas.

Om möjligt lämna barnvagnen hemma. Vår entré har mycket begränsad plats för vagnar.

Barnvagn kan tas med in om den är ihopfällbar.  Annars kan den låsas fast utanför i vår barnvagnsvajer. OBS! Tag med eget lås. 

Du betalar dina biljetter när du kommer till teaterns kassa. Vi tar kort eller swish. Ingen kontant betalning. Teaterns kassa öppnar på helgerna 1 timme innan föreställningen börjar och 30 minuter innan på vardagar. På helgen har vi denna termin inget kafé i foajén.

Du bokar enklast biljetterna här på vår hemsida. Du bokar biljetter för alla i sällskapet. Bokar du biljett till en syskonfredag går spädbarn under 6 månader in gratis. Alla äldre än 6 månader betalar fullt pris. Bokar du till Babysalong bokar du biljett för dig och din bebis, här betalar du fullt pris för er båda.

Förskolor (grupper) kan betala med faktura då beloppet överstiger 300 kr.
Väljer du faktura via mail utgår ingen fakturaavgift. Vid utebliven betalning debiteras påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta.

Visste du att du kan bli medlem i den Ideella Föreningen Dockteatern Tittut?

Om du är intresserad av dockteater och vill stödja vår verksamhet kan du gå med i den ideella föreningen som driver teatern. Som medlem blir du inbjuden till våra premiärer, seminarier och andra specialevenemang. Du blir även inbjuden till föreningens årsmöte och får en inblick i hur en fri teatergrupp drivs. Dessutom får du som medlem halva priset på din biljett till Dockteatern Tittuts egna föreställningar. OBS!  gäller ej gästspel. Medlemskapet kostar 200 kr per år och är personligt.

Låter det intressant?

Skicka iså fall din ansökan med kontaktuppgifter samt adress till biljett(at)dockteaterntittut.se.

Letar du efter en present till ett barn – eller varför inte till en vuxen med barnasinnet kvar? Då har du hittat den!

Dockteatern Tittut säljer nämligen presentbiljetter till alla våra egna föreställningar. Biljetterna fungerar precis som ett vanligt presentkort, så den lyckliga som har fått dem i present bokar sina biljetter på vår hemsida. Presentbiljetterna tas med vid teaterbesöket och fungerar som betalning. De har inget bäst-före-datum!

Biljetterna kostar 150 kr styck och gäller på alla Dockteatern Tittuts egna föreställningar, dock ej på gästspel.

Biljetterna går att köpa i biljettkassan på plats eller beställa på biljett(at)dockteaterntittut.se

Till förskola & skola ger Dockteatern Tittut fri entré till en vuxen per fem barn.
Kulanpremien är en subvention om 75 kr per barn och tillfälle.  Kulanpremien ges till barn i Stockholms stads förskolor och skolor och ska bokas före kulturaktiviteten på www.kulan.stockholm.se. Deras support nås på 08-508 322 72 eller kulan(at)stockholm.se

På fredagar kan barn som inte har åldern inne följa med sitt äldre syskon på föreställningen. Detta kallar vi Syskonfredagar. Principen då är samma biljettpris oavsett ålder, undantaget barn som är 0-6 månader, de går då gratis. På övriga föreställningar är vi noga med att den nedre åldersgränsen respekteras så att alla barn i vår publik ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Av brandskyddsskäl får inget barn lämnas ensamt i salongen. Om  man som ensam vuxen går med en bebis och ett äldre barn så måste båda barnen följa med ut om bebisen behöver lämna salongen en stund. 

Hur är det att gå på teater med smååringar? Under föreställningen välkomnas barnens reaktioner på det de ser. Att barnen pratar eller kommenterar betyder inte nödvändigtvis att de är okoncentrerade, utan kan tvärtom vara tecken på engagemang. Ibland är dock barnet så uppspelt att hen vill gå upp på scenen eller rentav stör de andra barnens upplevelse. Då önskar vi att du hjälper barnet till sin plats igen eller tar en paus ute i foajén. Om du vet med dig att barnet är oroligt eller tycker det är obehagligt i teatersalongens dämpade belysning så kan det vara bra att placera dig tillsammans med barnet, nära utgången, för att kunna smyga fram och tillbaka utan att störa de andra i publiken. 

Alla våra föreställningar är noga avvägda för den rekommenderade ålder som står på föreställningssidan. Vi är därför noga med att den nedre åldersgränsen respekteras så att alla barn i vår publik ska få en så bra upplevelse som möjligt. 

Däremot är man varmt välkommen med barn eller vuxna som har passerat den övre åldern då många av pjäserna fungerar även för dessa.

Om ni vill komma på teater med flera barn, varav yngre syskon som ännu inte har åldern inne, så hänvisar vi till våra syskonfredagar.

Biljettkassa

Turnébokningar

Kontor

Vad händer på...

Prenumerera på Dockteatern Tittuts nyhetsbrev

Hitta hit

Lundagatan 33, 117 27 Stockholm. T-bana: Zinkensdamm