FAQ

Här har vi samlat vanligt förekommande frågor:

Om du får förhinder vänligen meddela oss per e- mail. Enklast svarar du på bokningsbekräftelsen. Skriv avbokning i ämnesraden.

Vi upplåter ej våra lokaler till barnkalas.

Om möjligt lämna barnvagnen hemma. Vår entré har mycket begränsad plats för vagnar.

Barnvagn kan tas med in om den är ihopfällbar.  Annars kan den låsas fast utanför i vår barnvagnsvajer. OBS! Tag med eget lås. 

Du betalar dina biljetter när du kommer till teaterns kassa. Vi tar kort eller swish. Ingen kontant betalning. Teaterns kassa öppnar på helgerna 1 timme innan föreställningen börjar och 30 minuter innan på vardagar. På helgen har vi denna termin inget kafé i foajén.

Du bokar enklast biljetterna här på vår hemsida. Du bokar biljetter för alla i sällskapet. Bokar du biljett till en syskonfredag går spädbarn under 6 månader in gratis. Alla äldre än 6 månader betalar fullt pris. Bokar du till Babysalong bokar du biljett för dig och din bebis, här betalar du fullt pris för er båda.

Förskolor (grupper) kan betala med faktura då beloppet överstiger 300 kr.
Väljer du faktura via mail utgår ingen fakturaavgift. Vid utebliven betalning debiteras påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta.

Visste du att du kan bli medlem i den Ideella Föreningen Dockteatern Tittut?

Om du är intresserad av dockteater och vill stödja vår verksamhet kan du gå med i den ideella föreningen som driver teatern. Som medlem blir du inbjuden till våra premiärer, seminarier och andra specialevenemang. Du blir även inbjuden till föreningens årsmöte och får en inblick i hur en fri teatergrupp drivs. Dessutom får du som medlem halva priset på din biljett till Dockteatern Tittuts egna föreställningar. OBS!  gäller ej gästspel. Medlemskapet kostar 200 kr per år och är personligt.

Låter det intressant?

Skicka iså fall din ansökan med kontaktuppgifter samt adress till biljett(@)dockteaterntittut.se.

Letar du efter en present till ett barn – eller varför inte till en vuxen med barnasinnet kvar? Då har du hittat den!

Dockteatern Tittut säljer nämligen presentbiljetter till alla våra egna föreställningar. Biljetterna fungerar precis som ett vanligt presentkort, så den lyckliga som har fått dem i present bokar sina biljetter på vår hemsida. Presentbiljetterna tas med vid teaterbesöket och fungerar som betalning. De har inget bäst-före-datum!

Biljetterna kostar 150 kr styck och gäller på alla Dockteatern Tittuts egna föreställningar, dock ej på gästspel.

Biljetterna går att köpa i biljettkassan på plats eller beställa på biljett(@)dockteaterntittut.se

Till förskola & skola ger Dockteatern Tittut fri entré till en vuxen per fem barn.
Kulanpremien är en subvention om 50 kr per barn och tillfälle.  Kulanpremien ges till barn i Stockholms stads förskolor och skolor och ska bokas före kulturaktiviteten på www.kulan.stockholm.se. Deras support nås på 08-508 322 72 eller kulan@stockholm.se

Vissa fredagar kl. 10.00 kan barn som inte har åldern inne följa med sitt äldre syskon på föreställningen. Övriga föreställningar är vi noga med att den nedre åldersgränsen respekteras så att alla barn i vår publik får en så bra upplevelse som möjligt. Principen är samma biljettpris oavsett ålder, undantaget barn som är 0-6 månader, de går gratis på syskonfredagar. Observera att detta inte gäller entrén till Babysalong.