Här har vi samlat vanligt förekommande frågor:

Biljetter & Betalning
Du betalar dina biljetter när du kommer till teaterns kassa. Vi tar kort eller kontanter.
Ingen förskottsbetalning.

Teaterns kassa öppnar på helgerna 1 timme innan föreställningen börjar och 30 minuter innan på vardagar.
På helgen har vi ett litet fik i foajen och vi rekommenderar dig att komma i god tid då det kan bli kö i biljettkassan.

Faktura
Förskolor (grupper) kan betala med faktura då beloppet överstiger 300 kr.
Väljer du faktura via mail utgår ingen fakturaavgift. Vid utebliven betalning debiteras påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta.

Avbokning
Om du får förhinder vänligen meddela oss per e- mail. Enklast svarar du på bokningsbekräftelsen. Skriv avbokning i ämnesraden.

Rabatter
Förskola & skola: Tittut ger fri entre till en vuxen per fem barn.
Kulanpremien i Stockholms stad: Kulanpremien är en subvention om 50 kr per barn och tillfälle. Den ges till barn i Stockholms stads förskolor och skolor och ska bokas före kulturaktiviteten på www.kulan.stockholm.se. Deras support nås på 08-508 322 72 eller kulan@stockholm.se

Syskonfredagar
Vissa fredagar kan barn som inte har åldern inne följa med sitt äldre syskon på föreställningen. Dessa föreställningar är markerade i spelplanen med ett litet barnansikte. Övriga dagar är vi noga med att den nedre åldersgränsen respekteras så att alla barn i vår publik får en så bra upplevelse som möjligt. Principen är samma biljettpris oavsett ålder. Undantag: barn som är 0-6 månader går gratis på syskonfredagar. Barn 7-12 månader har 50 % rabatt på syskonfredagar. Gäller inte entré till Babysalongerna.

Presentbiljetter
Vi säljer presentbiljetter som du kan köpa i vår biljettkassa eller beställa på info@dockteaterntittut.se

Årskort
Vi har ett årskort som du kan köpa i biljettkassan. Årskortet gäller för en person, kostar 200 kr och ger dig 50% rabatt på din biljett. Gäller i ett år från inköpsdagen.