Dockteatern Tittut har inlett ett aktivt samarbete med olika partners. Alla våra samarbeten handlar om kvalitet och att lyfta fram det kvalitativa. Genom våra samarbetspartners ges vi möjlighet att utveckla vår verksamhet både konstnärligt och organisatoriskt.

Barnens Bokklubb Sveriges största barnbokklubb som en gång i tiden startades av Astrid Lindgren. Klicka här för ett generöst erbjudande!

JH-Support Flexibla och skräddarsydda nätverkslösningar för små och medelstora företag.

Teatercentrum är den fria teaterkonstens företrädare i Sverige. Vi ska vara en stark röst för de grupper, individer och konstellationer som utövar fri teaterkonst.

Svenska ASSITEJ är en del av det internationella nätverket ASSITEJ International som består av 80 medlemsländer världen över.
ASSITEJ arbetar med och för barn och ungdomars rätt till god scenkonst i alla dess former.

Unima Sverige är en ideell förening och nationell sektion av internationella dockteaterföreningen UNIMA som vänder sig till alla som är intresserade av dockteater, såväl amatörer, professionella utövare, arrangörer som åskådare.

Svensk Teaterunion en medlemsorganisation för drygt 90 institutioner, organisationer och grupper inom svensk dans och teater.

Kulturdirekt är en ekonomisk förening som samlar Stockholms fria kulturliv sedan 2009.

Teatro Gioco Vita Dock- och skuggspelsteater i Piacenza, Italien.

Barn i stan  Ett samlande forum för stans utbud av barnaktiviteter