Sök
Stäng denna sökruta.

Docktetarn tittut in english

Sök
Stäng denna sökruta.

Docktetarn tittut in english

Nyheter

Tillgänglighet

Teatern huserar i ett hus från förra sekelskiftet vilket innebär vissa inneboende begränsningar ur tillgänglighetsaspekt. Från ytterdörren (110 cm bred) leder en kort trappa (4 trappsteg) till kapprum, biljettkassa och toaletter. Därefter ytterligare en trappa (7 trappsteg) till foajé och spellokal. Det finns ramper och ledstänger vid båda trapporna. Personal finns tillgänglig under föreställningarna som lägger ut ramper och hjälper till. Platsantalet för rullstolar är begränsat till tre, inne i salongen. Sitter du i rullstol behöver du avisera ditt besök på förhand. Med god framförhållning ordnar vi syntolk. Lokalen har dessvärre varken hörselslinga eller handikappanpassad toalett. 

Vår målsättning är att teatern ska vara likvärdigt tillgänglig för alla barn så att föreställningarna kan upplevas i en trygg miljö. Om önskemål finns kan vi skräddarsy ett upplägg för att ytterligare anpassa miljön till de behov som finns hos barn med funktionsvariationer. 

 Vill du ta en titt på lokalen på förhand? Har du frågor om tillgänglighet och anpassning? Kontakta oss per telefon 08-720 75 88. 

Välkommen till Dockteatern Tittut

Biljettkassa

Turnébokningar

Kontor

Vad händer på...

Prenumerera på Dockteatern Tittuts nyhetsbrev

Hitta hit

Lundagatan 33, 117 27 Stockholm. T-bana: Zinkensdamm