Vårens utbud i Tensta

Tittut i Tensta

Min lillasyster Kanin 2-6 år

En publikfavorit med hög igenkänningsfaktor för alla små
Storebror har lovat att passa sin syster, men det är inte så lätt. Särskilt som hon matvägrar, gallskriker och till råga på allt nästan blir rävmiddag. ”Om man bara är lugn och inte blir arg och förtvivlad, så går det.” tänker storebror.
I den underjordiska kaninkulan är livet igenkännbart för alla barn med attribut som blöjor, godnattsaga, nappflaska och välling. Där kommer stora universella känslor i omlopp, nedkokade i en pjäs som publiken aldrig tröttnar på. En varm och humoristisk föreställning fritt tolkad efter en bok av Ulf Nilsson.

Boka biljetter

Vill ha hund 2-6 år

En dansande dockteater om att toklängta efter en egen hund
En egen hund som alltid viftar på svansen när den ser dig är rena lyckan. En bundsförvant i alla lägen. En lekkamrat och tröst i mörkret, värt allt eventuellt besvär. Det är en längtan så stark att du ser positivt på det mesta – saker och ting brukar ordna sig till det bästa. Eller?

Boka biljetter

Busiga händer 2-6 år

En interaktiv helhetsupplevelse
Läggdags! Släcka lampan, trycka på lampknapparna… av-på av-på… Borsta tänderna! I handfatet rinner vattnet…titta fiskarna som simmar runt…ut i ett spännande hav….Ligga ner i sängen för gonattsaga! Skuggor leker i taket…spännande figurer seglar förbi….. Godnatt.
Busiga händer är en saga om att gå och lägga sig – en resa kantad av upptäckter och äventyr.

Boka biljetter